Monique Klaare

Content creator
Ik ben een veelzijdige en gedreven content creator met een flinke dosis nieuwsgierigheid. Mijn creatieve kracht kenmerkt zich via de bereidheid om nieuwe dingen te proberen, mijn flexibiliteit en behulpzaamheid. Van samenwerken krijg ik veel positieve energie en ik geloof in de kracht van collectieve creativiteit. Mijn reis wordt gekenmerkt door voortdurende ontdekking en het verleggen van grenzen. Ik werk graag met de mens en voor de mens en ik ben ervan overtuigt dat creativiteit een grote rol hierin speelt.

Skills

Ervaring

Referenties content creators collega's

Tomas - Content creator THAR
Monique is een heel betrokken en behulpzaam persoon en collega. Als je wat tips nodig hebt of in tijdsnood zit zal Monique je altijd proberen uit de brand te helpen. Aan de andere kant vraagt ze ook feedback om haar eigen werk te verbeteren of om zich beter te verdiepen in de klant/cursist. Op projectbezoeken kan Monique zich goed focussen op haar taken en deze probeert ze ook zo gestructureerd mogelijk aan te houden. Ze stelt inhoudelijke vragen aan de klant/doelgroep en regisseert duidelijk maar heel natuurlijk om de beste foto in beeld te krijgen. Ik heb heel veel geleerd van haar creatieve inzichten en tools rondom verschillende Adobe programma’s. Daarnaast heeft ze een erg groot hart voor de zaak en houdt ze de sfeer binnen het bedrijf goed door o.a. af en toe wat lekkers te maken of een luisterend oor te bieden.
001
Els - oud tekstschrijver THAR
Tijdens mijn tijd als tekstschrijver bij THAR heb ik Monique leren kennen als een hardwerkende en toegewijde vormgever. Op projectbezoeken is Monique iemand waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Ze neemt initiatief en vraagt informatie op waar nodig, daarin gaat ze zowel zelfstandig als in teamverband netjes te werk met oog voor de klant. Monique gaat tot het uiterste om een project voor de deadline af te ronden. Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en zal waar ze kan anderen helpen om ook hun werk naar een hoger niveau te tillen. Dankzij haar uitgebreid grafisch inzicht vormt ze anders gecompliceerde visuals, zoals een lastdiagram van een heftruck, om tot heldere en esthetische graphics en ook de droge stof van de wettelijk bepaalde rij- en rusttijden van vrachtwagenchauffeurs wist ze met een animatie leven in te blazen. Daarnaast staat Monique op persoonlijk vlak net zo goed voor iedereen klaar.
002
Jelske - collega content creator THAR
Monique is een betrokken, enthousiaste en loyale collega vormgeving. Vertaald een idee makkelijk naar een duidelijke illustratie. Zet zich maximaal in voor de zaak en is altijd bereid om te helpen waar kan. Vraagt zelf actief naar feedback om zo het beste resultaat te kunnen leveren.
003

Portfolio Monique

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging op creatief vlak! Mijn portfolio, dat ik graag met jou deel via deze site, illustreert mijn ervaring en creatieve benadering van uitdagingen. Ik zou graag meer te weten komen over de kansen binnen jullie organisatie en hoe mijn achtergrond kan bijdragen aan het verder versterken van het creatieve team.

Contactgevens

Tel: +316 40947833
Email: moniquesimoneklaare@gmail.com
Webshop: www.dewinkelvanmokka.nl