Over
Portfolio van Studio MOKKA | Monique Klaare
Studio MOKKA, Monique Klaare, Grafisch, vormgeving, fotografie, video, branding, copywriting, Klaare, Monique, creatief, vormgever, website, foto, video, tekst, schrijven, kinderboeken, illustratie, digitaal, analoog
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16592

Hallo!

Ik ben Monique, een jong professional met veel positieve energie en een fijne, persoonlijke aanpak die weet wat hard werken is en van verschillende markten thuis is. Ik ben iemand die integer is maar wel duidelijke keuzes kan maken die goed onderbouwd zijn. Ik weet projecten op verschillende manieren te benaderen en ben niet bang om onbekende wegen te bewandelen.

In mijn werk bij IKEA en mijn werk als zelfstandig onderneemster staat bij mij de mens centraal en hoe ik deze kan helpen. Ik houd van gezelligheid en in mijn vrije tijd ontwikkel ik nieuwe concepten, kook ik graag en wandel ik veel met mijn Spaanse adoptie hond Appa.

 

Voor mijn gevoel sta ik op dit moment stil in mijn ontwikkeling en daar wil ik graag iets aan doen. Op dit moment werk ik 6 jaar bij IKEA en ik heb daar al verschillende dingen mogen doen: Customer Relations met veel klantencontact, Logistiek, Communicatie & Design en Food.  Hier werk ik veel zelfstandig maar ook in teamverband. Ik ben erg flexibel, tijdens de lockdown pakte ik zo andere werkzaamheden op en konden ze wanneer er iemand uitviel mij altijd bellen.

 

Ik ben klaar om het Zweedse landschap achter me te laten en een nieuw pad te bewandelen. Ik wil mijn passie en toewijding graag uitbreiden naar meer dan alleen het Hej! bij IKEA. Ik zoek een baan voor de toekomst, binnen een leuk en gezellig team waar ik mooie dingen mag en kan maken. Mag ik het ontbrekende blokje zijn in jullie Tetris puzzel?

“It always seems impossible until its done.” – Nelson Mandela

Monique Klaare STudio MOKKA